MNG Touch – Black with some gold

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe schoenen van de Mango, en daarom wil ik ze natuurlijk delen met jullie!

SAMSUNG CSC

Deze nieuwe pareltjes kan je makkelijk combineren met een leuk zomers jurkje, want zwart blijft tijdloos. Het blijft één van mijn favoriete kleuren samen met wit gecombineerd.SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ik zag deze schoenen voor het eerst in de Mango Kalvertoren. Maar toen ik om de rechterschoen vroeg, bleef de verkoopster wel erg lang weg. Eindelijk kwam ze weer terug met de mededeling dat ze het 2e paar niet kon vinden. Huh hoezo niet kan vinden…? Blijkbaar gaat het er nogal chaotisch aan toe tijdens de sale periode bij de Mango. Terwijl ik dit verder een prima winkel vind. Teleurgesteld ging ik maar weer naar huis toe. Plotseling schoot er een heel goed idee door mijn hoofd, waarom kijk ik niet even in de webshop van deze winkel. En jahoor ik helemaal blij precies ook nog in mijn maat. Bestellen maar voordat het alweer is uitverkocht!SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Geef een reactie