Nelly lanceert collectie met afterDRK


Nelly.com lanceert deze week een stijlvolle collectie samen met de populaire modeblogster afterDRK.

Sabrina, die het gezicht is achter afterDRK, omschrijft haar stijl als ongecompliceerd en cool maar met een edge en een twist op de juiste plaats. Ze houdt van stoffen en kleding met eenvoudige en rechte snit waarbij de nadruk ligt op de perfecte pasvorm of een interessante materiaalkeuze.


”Om een jaar aan zoiets te mogen werken en het langzaam van idee tot eindresultaat te zien vormen is heel bijzonder. Toen ik mijn blog afterDRK.com begon, had ik nooit durven dromen dat ik ooit in mijn eigen jasje, of eigen blouse zou lopen.

Deze collectie is typisch afterDRK: eenvoudige, bijna minimalistische vormen die ik versterk met naden en ritsen in een opvallende kleur. Ik ben erg tevreden met het resultaat en stiekem ook een beetje trots op mezelf”, aldus Sabrina van afterDRK.

De collectie is vanaf dinsdag 23 april exclusief verkrijgbaar via nelly.com

Geef een reactie