New look-a-like Mochila bag

Ik wilde al heel lang een Mochila tas, maar helaas zijn deze tassen nogal prijzig en heb ik het budget er momenteel niet voor… Wat kan je dan doen? Je kan wachten totdat je het geld bij elkaar hebt gespaard, of je kan op zoek gaan naar een mooie look-a-like versie van deze tas.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Laatst liep ik door de stad de Costes winkel binnen zonder enige reden om even snel een kijkje te nemen. Ik zag toen deze mooie turquoise tas hangen met allerlei leuke versiersels erop. Ik was gelijk verkocht en ik moest en zou deze kopen. Plots zag ik dat de tas een beetje beschadigd was maar niet heel ernstig, het viel nog wel te maken. Ik vroeg aan de verkoopster of er nog meer exemplaren waren in het magazijn eventueel. Maar helaas het was de laatste! Na ook nog korting te hebben gekregen vanwege de kleine oneffenheden kon ik deze koop al helemaal niet meer weerstaan, it’s a deal!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Geef een reactie