Nieuwe camera, Samsung NX300

Een tijdje geleden vertelde ik in mijn birthday wishlist dat ik graag een nieuwe camera wilde hebben, want ik was nogal gecharmeerd van de Samsung NX300.

En jahoor tijdens het avondeten (we zijn toen uit eten geweest) kreeg ik een enorme doos toegeschoven door mijn lieve ouders! Maar in die enorme doos zat weer een doos, en zo werd de doos steeds kleiner totdat ik eindelijk het daadwerkelijke cadeau kon uitpakken.

samsung nx300

Natuurlijk heb ik de afgelopen tijd mijn camera goed kunnen uittesten bij verschillende gelegenheden. Van koningsdag tot een simpele barbecue, kijken jullie mee?

Ik heb de foto’s wel wat moeten verkleinen, dus het kan zijn dat de kwaliteit wat minder is. 

Ik blijf nog veel experimenteren met scherpte en diepte, en wie weet nog een mooie telelens erbij! Dat wordt nog even doorsparen…

Geef een reactie