OOTD – Black and furry

Vandaag de allereerste OOTD van Pebbels & Pearlz. Samen ben ik met Lilian richting de negen straatjes gelopen om daar een leuke outfit shoot te doen. Aangezien ik zelf niet echt een persoon ben die graag op de foto gaat was dit wel even een grote stap voor mij. Maar mijn passie voor mode is toch sterker dan mijn camara angst, dus ik heb het gewoon gedaan! 1-0 voor mij. Aangezien we dit vaker gaan doen in de toekomst is het wel handig om over deze drempel heen te stappen.

Van Stylish-Look mochten we een leuk setje uitkiezen. Ik had gekozen voor een lekkere warme furry vest met een leren chain legging. En om het geheel af te maken een t-shirt die ik wel apart vond door de tekst, lekker speels en opvallend. Vergeet ik bijna de tas, natuurlijk het belangrijkste accessoire van een dame. Deze fake-leren tas met studs is lekker ruim en je kan er veel spullen in kwijt wat ik zelf altijd wel prettig vind. Je kan de tas op twee verschillende manieren dragen, gewoon in de hand of aan je schouder laten hangen. Zeer geschikt voor een avondje uit eten of gewoon lekker casual tijdens het winkelen. Het is maar net wat je zelf wilt.

Bedankt Murielle van Stylish-Look voor de leuke outfit!

Bekijk de outfit post in dit filmpje voor de details, en vergeet hem niet om op HD te zetten!

Xx,-

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste video’s, klik hier om je te abonneren op ons kanaal. Alvast bedankt!

Kleding: Stylish-Look  / Accessoires: Bysonder.

Dit is een gesponsord bericht

Geef een reactie