Op vakantie naar Brazilië

De zomer is zowat voorbij, iedereen gaat weer aan het werk of naar school toe. Maar dat geldt niet voor mij, want ik ga namelijk binnenkort op vakantie naar Brazilië!! Wauw een droom komt uit, heerlijk vertoeven acht dagen lang aan ons privé zwembad in een paradijs. Terwijl het koud en regenachtig is in Nederland, ga ik genieten van de tropische temperatuurtjes in Brazil 😉

Heerlijk genieten aan het strand met als uitzicht een azuurblauwe zee op de achtergrond, en in je ene hand een goed boek en in je andere hand een lekkere cocktail. Kan het nog beter!

Dat had ik nog niet eerder gezien, een strand bibliotheek.

Het schijnt dat je geweldige buggy tochten kan maken langs de Braziliaanse kust.

Wat mooie plaatjes om alvast in de stemming te komen

 Maar nu komt het allerbelangrijkste, “Wat neem je mee?”

Zelf ben ik niet zo van de lijstjes, ik pak alles wat ik nodig heb en leg dat op mijn bed. Zo heb ik een overzicht wat ik nou moet meenemen of dat ik iets vergeet.

Beeld: Pinterest

Zijn jullie wel eens op vakantie geweest naar Brazilië of hebben jullie nog bepaalde tips die ik echt moet weten?

Let me know!

Xx,-

 

Geef een reactie