Opgemaakt en favorieten mei 2013

favorieten 2013

Ik heb in de afgelopen maand(en) verschillende producten gebruikt die een favoriet zijn geworden of de bodem hebben bereikt. Het zijn producten op het gebied van haar en huid verzorging, reiniging en make-up.

5

Deze shampoo en conditioner set van Grahams Natural blijft ook deze maand weer een favoriet en is ook helemaal op. Mijn hoofdhuid is heel gevoelig, maar met deze heb ik nergens last van. Dat het ook nog eens een fijne geur heeft is natuurlijk een groot pluspunt.

2Dit serum van Tony & Guy heb ik een paar maanden geleden gekregen bij de Beautybox. Het is Anti-Frizz en met een klein druppeltje maakt het je haar glanzend en zacht. Voor mij werkt dit serum tot nu toe erg goed. Ik gebruik het niet iedere dag, maar ik vind het fijn spul.

1Deze HPO morning cream van Drs. Hans Schreuder heb ik ook al maanden geleden met de beautybox ontvangen. Hij is nu helemaal op. In het begin was het wel een hele fijne crème, maar mijn huid is heel onrustig de laatste maanden en deze crème voor mij niet goed genoeg.

elizabeth ardenVoor droge plekjes op mijn gezicht gebruik ik de Eight hour cream van Elizabeth Arden. Ik kon niet zonder!

dr. van der hoog gezichtsmasker 6

Ga je deze zomer met het vliegtuig of bus op vakantie? Na zo’n lange reis is de quick boost een fijn masker. In drie minuten voelt je huid net even weer wat frisser aan.

beautybox april 6

Een heerlijke zomers zoete douch gel! Helemaal op

rimmel nagellak salon pro2Een mooi lente kleur van de Rimmel London Salon Pro Lycra lijn.

3

Ik heb het Naked 2 palette nog niet zolang, maar afgelopen maand is hij een onmisbaar favoriet geworden.

Wil je nog een review van een bepaald product zien? laat het hier onder in een comment dan even weten.

Geef een reactie