Oscar de la Renta – Something new, Something blue

Met de lentezon lichtjes sprankelend op ons netvlies, introduceert Oscar de la Renta Something Blue, een betoverende geur, geïnspireerd op de magische momenten van het leven.

Something Blue wordt geopend met een sprankelende uitbarsting van mandarijn en lindebloesem, gevolgd door bloemenharten zoals de Stephanotis ofwel de bruidsbloem, lelietjes van dalen en een kus van de lychee. De geur kent een onweerstaanbaar zwoele afsluiting met het fijne van bourbonvanille, kasjmier en sensuele witte muskus.

 

De elegante flacon, ontworpen door Oscar de la Renta zelf, weerspiegelt de tijdloze gratie van Something Blue. De ronde tevens vrouwelijke vorm verwijst naar de romantische bruid die in iedere vrouw leeft. Een extra verfijning aan de fles is de afneembare ring gegraveerd met het logo van Oscar de la Renta. Een gebaar waarmee De La Renta zijn liefde voor iedere vrouw tot uiting laat komen. De blauwe Larimar dop, in dit geval jouw ‘Something Blue’, weerspiegelt de passie van Oscar de la Renta voor deze lichtblauwe steen uit zijn geboorteland, de Dominicaanse Republiek. Deze steen brengt bovenal veel liefde en geluk voor de drager van het parfum.

 

Something Blue – Eau de Parfum is vanaf medio april verkrijgbaar bij de luxe parfumerie in een tweetal formaten: 50 ml (€69,00) en 100 ml (€99,00). De geurkaars van 200 gram is verkrijgbaar voor €49,00.

Geef een reactie