Paar daagjes weg – De Lutte

Laatst ben een ik paar dagen weggeweest richting de achterhoek oftewel Twente. Even uitblazen van alles stress en hectiek die je normaal in het dagelijks leven meemaakt.

de lutteVijf dagen lang genieten van de rust om je heen in De Lutte. Even geen zorgen wat je moet koken vanavond, wanneer je nog boodschappen moet doen of nog een stapel strijkwerk moet wegstrijken.

foto-2 kopie

DSC01347Samen met een aantal familieleden verbleven we in hotel ’t Kruisselt waar we met een huurauto naartoe zijn gereden in twee uur tijd. Het hotel ligt nogal afgelegen tussen de bossen. Dus als je met het openbaar vervoer wilt komen, dat lijkt me niet zo handig. Verder was het een prima hotel met een heerlijke douche. Vooral de desserts waren heerlijk! Zie hier meer over in het artikel #November- Onze maand in foto’s wat binnenkort online komt, to be continued…..

DSC01360

DSC01343Het hotel lag is een bosrijk gebied waar je uitgebreid kan wandelen langs allerlei leuke boerderijen en mysterieuze weggetjes door het bos.

DSC01367Opeens midden in de bossen een vervallen theehuisje tegenkomen, dat maakt het toch wel weer sprookjesachtig.

DSC01378

DSC01374

Ook stonden er wel in bijna elk weiland een Fjord, je kan er in de omgeving veel huifkar tochten maken. Dat hebben we niet gedaan, het was namelijk toen ijskoud brrr! Ik zat toen veel liever binnen met een kop warme chocolademelk.

DSC01352Bij het hotel was er ook een golfbaan. Alleen met dit weer ging niemand natuurlijk golfen, het had die ochtend een klein beetje gesneeuwd. Het gaf zo’n leuk effect dus ik maakte snel een foto voordat het was gesmolten.

DSC01383

DSC01382

 We zijn ook nog naar Ootmarsum geweest, dit dorpje staat bekend als een kunstzinnig en authentiek stadje met de vele galerieën. Wij hebben daarvan één bekende galerie bezocht van Ton Schulten, (daarvoor had ik nooit eerder van deze kunstenaar gehoord…) Maargoed nu weet ik dus wie Ton Schulten is haha. Heb je ook geen idee wat voor werk deze man maakt, neem dan even een kijkje op de website van tonschulten.nl.

Ben jij ook onlangs een paar daagjes weggeweest, of ga je binnenkort met vakantie?

Xx,-

Geef een reactie