Personal – Birthday wishlist

Jeeej vandaag is het mijn verjaardag! Ik mag alweer 23 kaarsjes uitblazen, time flies when you’re having fun!! Het grappige aan vandaag is dat ik op 23 april jarig ben en ik ook 23 wordt, wel bijzonder om even erbij te vermelden dacht ik. Wat ga ik vandaag doen? Lekker uiteten vanavond bij ‘La Cubanita’. Kennen jullie dat? Zelf ben ik een grote fan van tapas en de mediterrane keuken, ‘mmmm’.

Iedereen heeft wel dingen die hij graag wilt hebben. Daarom heb ik een birthday wishlist opgesteld met mijn persoonlijke favorieten. Kijken jullie mee?

 

Deze Invito laarsjes zag ik laatst in de winkel liggen (ik geloof nieuwe collectie). Natuurlijk zaten ze als gegoten! Wij vrouwen kunnen nooit genoeg schoenen hebben, helaas waren ze nogal prijzig! (€119,99) Vandaar dat ze op mijn birthday wishlist staan.

Deze Mochila bags hebben mijn hart gestolen, maar zijn allesbehalve goedkoop! Mochilas zijn vrolijke tasjes met kleurrijke prints zijn typisch Colombiaans en handgemaakt door de Wayuu stam. De creatieve Wayuu vrouwen zorgen voor een unieke handgemaakte tas mét een verhaal. Wanneer je goed kijkt naar een mochila, worden patronen zichtbaar die belangrijke fenomenen symboliseren van de Wayuu cultuur (zon, zand, wind en sterren). De Wayuu vrouwen uit Colombia zijn maar liefst 3 weken bezig met het maken van 1 tas! Wie gaat er binnenkort op vakantie naar Colombia en kan mij blij maken met zo’n tasje?  myuniquestyle.nl

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede camera die vooral handig en compact is. Het gesleep met een zware spiegelreflex camera kan op een gegeven vermoeiend zijn als je van event naar event moet. Tegenwoordig kan je veel lichtere camera’s vinden die dezelfde functies hebben als een spiegelreflex. Ik ben nogal gecharmeerd door de Samsung NX 300. Deze camera is zeer compact en tegelijkertijd past er alsnog een eventuele telelens op. Wil je meer gaan filmen, dat kan ook neem dan een pancake lensje. Je kan alle kanten uit met deze camera, dat wordt dus even doorsparen!

Heel groot is mijn wishlist niet, maar dit zijn toch wel mijn drie (dure) favorieten!

Geef een reactie