Persoonlijk – Jaaroverzicht 2013

Het jaar is alweer bijna om, tijd om 2013 door te spitten naar allerlei leuke fragmenten van het afgelopen jaar van Pebbels & Pearlz.

Kijken jullie mee?

Op 19 Januari werden we uitgenodigd om mee te doen aan de Grazia Bloggers Masterclass.

Deze dag vergeet ik niet snel! Samen met allerlei andere enthousiaste meiden kregen we een masterclass van twee bekende bloggers, oftewel Sabrina bekend van afterDRK en Anna NSMBL. Ben je nog niet bekend met deze twee blogs, het is zeker een bezoekje waard. Natuurlijk mochten we ook op de foto met Hilmar Mulder ^^ Alleen is mijn foto een beetje mislukt…

601267_10151365706354759_1090745435_n

Meestal moet ik werken als de Maffe Marathon van de Bijenkorf begint of ik kan nooit. Dit jaar was dit anders!

Vandaag begon de ‘Maffe Marathon van de Bijenkorf’. Stipt om 18.00 uur stond ik klaar om aan te vallen! Omdat ikzelf al eerder de Drie Dwaze Dagen heb mee mogen maken wist ik al wat mij te wachten stond. Ruim van te voren had ik mijn route gepland, hoe ga ik lopen, waar staat alles? Het klinkt bijna alsof ik op oorlogspad ga. Eigenlijk is dat ook wel zo, oude dames van 60+ zijn niet meer zo onschuldig als ze lijken. Iedereen staat klaar om aan te vallen, maar waar het eigenlijk om draait; heb vooral lol, maak af en toe een grapje om de spanning te doorbreken.

Het eerste event wat ik dit jaar had bezocht 

Vandaag presenteerde Lola Brood in samenwerking met de The Sting haar nieuwe Rock ‘n Roll Junkie collectie in Paradiso. Dit werd groots aangepakt! bij aanvang kreeg je ouderwets een zakje friet of wat bitterballen. Onder het genot van een hapje en drankje kon je luisteren naar rock muziek, totdat de modeshow begon.

De Hema, presenteerde op spectaculaire wijze afgelopen Maart de nieuwste voorjaarscollectie met een Fashionshow door de Kalverstraat.

Wat begon met een modeshow in het Hema filiaal op de Nieuwendijk, ging over in een catwalk met rode loper naar de Kalvertoren. Vijftien modellen showden de nieuwste voorjaarsmode van Hema. Door de winkelstraten en over de Dam werd de rode loper telkens voor hun voeten uitgerold en erna weer opgerold. De show was in beide Hema filialen live te volgen via een satellietverbinding.

In Mei schreef ik een artikeltje dat ik spijt had gekregen, dat ik toch niet dat ené jurkje had gekocht, nog steeds eigenlijk….

Nog niet zo heel lang geleden had ik daar ook last van. Je loopt onbewust een winkel binnen met de gedachte, ‘alleen maar even kijken en dan snel weer weg’. Toch zie je iets leuks hangen vanuit je ooghoek en loop je ernaartoe. Misschien toch maar even passen het kan geen kwaad. Na de hele passessie en druk te hebben gediscussieerd met me vriendin, wel doen, niet doen…

Untitled

In Juli was ik aanwezig bij de modeshow van Tony Cohen, wat plaats vond op het Westergasfabriek terrein.

Een droom kwam uit, ik zou eindelijk een show meemaken tijdens deAmsterdam Fashion Week. Deze kaartjes had ik trouwens gewonnen via een Facebookactie van StyleToday. Ik had wel 6x nagelezen of mijn naam er daadwerkelijk bij stond, maar het klopte toch echt, Wauw!!

Knipsel14

Knipsel92

In Oktober ben ik op vakantie geweest naar Brazilië

Na een druk en heftig jaar was ik wel toe aan vakantie, waarom dan ook niet naar Brazilië! Ik ben gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Geen all inclusive formule voor mij in een enorm hotel, maar een simpel en leuk appartementje volstaat.

DSC01185-1024x768

DSC01262-1024x768

Heb jij nog wensen voor 2014?

Xx,-

 

Geef een reactie