Petra Reijrink Exclusief

Petra Reijrink lanceert haar eerste exclusieve18 karaat gouden collectie. Een nieuwe bijzondere serie met een blijvende waarde. Een collectie die is geïnspireerd op verfijnde Franse antieke sieraden en die de herinnering van haar reizen door de wereld meedraagt.

Deze nieuwe exclusieve serie, waarin originaliteit en verfijning centraal staan, is tot stand gekomen in samenwerking met een bevriende Japanse sieradenontwerper uit Tokio. De sieraden zijn vervaardigd met prachtig bewerkte parelmoer en (half)edelstenen, verguld hoogwaardig zilver, emaille en parels.

Petra Reijrink_facetonyxhart18kt_Oorbellen_205EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_fijneparel18kt_Oorbellen_135EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_geslepenbergkwarts18kt_Oorbellen_189EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_geslepenrosekwarts18kt_Oorbellen_189EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_granaatster_Oorbellen_169EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_Groeneagaat18kt_Oorbellen_195EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_groteparel18kt_Oorbellen_179EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_kransparel8kt_Oorbellen_149EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_labradoriet18kt_Oorbellen_269EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_Lapislazuli18kt_Oorbellen_229EUR_www.petrareijrink.nl

Petra Reijrink: “Tijdens mijn reizen krijg ik veel indrukken te verwerken die ik vastleg in mijn geheugen en op beeld. Overal zoek ik naar bijzondere materialen en wat ik beleef en zie verwerk ik in mijn sieraden. Ik combineer oud en nieuw, omdat oud laat verlangen naar nieuw en nieuw laat verlangen naar oud. Oude technieken en gebruiken boeien mij enorm. Het verlangen naar symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment zijn onlosmakelijk met mijn sieraden verbonden”.

 

Voor meer info en verkoopinformatie: www.petrareijrink.nl 

 

Ken jij Petra Reijrink al?

Xx,-

Geef een reactie