Pimp je pumps met ShoeCandy

Heb je net je favoriete hakken ingelopen, maar na een paar maanden zijn de hakken niet zo mooi meer. ShoeCandy biedt de ideale oplossing daarvoor in verschillende printjes en kleuren.

Nu ben ik niet echt een persoon wat iedere dag op hoge hakken loopt, dus mijn zwarte hakken kunnen nog wel even mee. Toch ben ik wel benieuwd naar het effect van de ShoeCandy.

De hak van de ShoeCandy is elastisch en moet geschikt zijn voor verschillende hakbreedtes. Ik moest wel even frunniken om de ShoeCandy op zijn plaats te kunnen krijgen. Maar misschien komt dat omdat de hak iets te breed is voor mijn ShoeCandy.

Het eindresultaat vind ik wel grappig, het is heel wat anders dan je normaal gewend bent. Of ik er zelf mee zou lopen dat weet ik nog niet. Ik zou liever voor een niet zo opvallende kleur gaan, meer iets subtieler.

ShoeCandy is verkrijgbaar in nog meer verschillende kleuren of motieven, onder andere uit: Heavy Hologram, Lovely Leopard, Active Animal, Freaky Fuchsia en Ready2rock. En in de toekomst met kant, prints, art en veel kleur. Ik ben wel benieuwd naar de kante versie, dat past wat beter bij mij.

Ben je benieuwd geworden naar de ShoeCandy, ga dan naar Diewilikhebben voor meer informatie en prijzen.

 

Wat vinden jullie van de ShoeCandy?

Xx,-

Dit is een gesponsord bericht

Geef een reactie