Primark zomercollectie 2015 – The land of summer

De zomercollectie van Primark staat in het teken van twee unieke stijlen.

Het verhaal van de Desert Dreamer is geïnspireerd op de glamour van de Boheemse reiziger met een knipoog naar de verfijnde stijl van de Seventies. Een collectie vol rijke patronen en texturen, gecombineerd met kant, vloeiende lijnen en originele kreukstoffen voor een vrouwelijke en romantische look.

primarkuk_811322007244176

Off shoulder tops stelen de show in deze trend, terwijl laag vallende jurkjes en hoge shorts de stijl van de jaren zeventig weerspiegelen. Het kleurenpalet is zacht met terracotta, blostinten, zonnebruin en een mix van neutrale crèmes. Kleurrijke borduursels en kraalwerk, franjes, kwastjes en pompoms geven een exotisch en luxe accent aan kaftans, tassen en sieraden. Gladiatorsandalen en tot de knie geveterde wedges geven de look een gedurfde twist.

primarkuk_81132806285041

Het ultieme zomergevoel komt tot uiting in de Ibiza Surf trend, waarbij alles om de look and feel van het strand draait. Felgekleurde dessins en batikprints op bikini’s en strandjurkjes, overlopende kleuren op badpakken en T-shirts met sprekende slogans en klassieke belettering, geven het geheel een frivole twist. Schoenen met over-the-top plateauzolen in tropische prints gaan op het strand de concurrentie aan met de gewone teenslippers, terwijl lieve en kleurrijke vriendschapsarmbandjes en combinatieringen het strandgevoel van toen echt helemaal afmaken.

De nieuwste zomertrends zijn vanaf nu in de winkel verkrijgbaar.

Geef een reactie