Report – Marks & Spencer opening Den Haag

Gisteravond vond de opening plaats van de nieuwe Marks & Spencer flagship store in Den Haag. Gasten konden alvast een kijkje nemen in de grootste Marks & Spencer winkel van Nederland, waar klanten vanaf vandaag voor ruim 10.000 fashionable kledingitems en meer dan 2.500 soorten voortreffelijke etenswaren terecht kunnen.

Links: Marc Bolland, directeur Marks & Spencer.

Sir Geoffrey Adams (Britse ambassadeur) aan het woord.

Gasten konden naast cocktails en champagne ook genieten van heerlijke typisch Britse versnaperingen die verkrijgbaar zijn in de Foodhall zoals mini Yorshire puddings, traditionele Engelse scones met room en jam en gerookte Schotse zalm.

Tijdens het rondlopen spotte ik veel leuke tassen die ik voor jullie even op een rijtje heb gezet. Prijzen variëren van dertig tot veertig euro.Veel opvallende tinten maar ook rustige aardetinten kunnen we dit seizoen verwachten. 

tassen M&S

Je kan wel uren hier ronddwalen, keuze heb je genoeg met drie etages. Heel wat anders dan we gewend zijn van het filiaal op de Kalverstraat.schoenen M&S

Leuk detail om te weten, in de paskamers zijn er belletjes aanwezig als je hulp nodig hebt met een andere maat. Zekere handig als je geen shop partner bij je hebt!

Op de catwalk kwamen 20 key looks uit de verschillende lijnen van de Marks & Spencer lentecollectie voorbij, waaronder vier looks uit de Best of British collectie. Deze werden geshowd door de Britse modellen Oliver Cheshire en Bridget Jakes, die tevens het gezicht zijn van deze collectie.

modeshow M&Smodeshow 3modeshow 7modeshow 4Modeshowmodeshow 2modeshow 5

 Ken jij Marks & Spencer al?

Xx,- 

 

Geef een reactie