Report – Opening Primark Nijmegen

Afgelopen maandag was het dan zover! Samen met Lilian reisde ik af richting Nijmegen om de Primark opening bij te wonen. Nu zijn wij beiden totaal niet bekend in Nijmegen, maar gelukkig was de winkel makkelijk te vinden!

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen met een lekker ontbijtje plus drankje, en als kers op de taart een giftcard!

Dit was onze eerste Primark opening en gelijk best wel ver weg, dus ik was benieuwd wat Primark voor ons in petto had. Ik ben meer de Primark in Hoofddorp gewend maar deze was wel een stuk groter ruim 4.300 vierkante meter.

Hoe fijn is het om al eerste een kijkje te mogen nemen in een gloednieuwe winkel, waar alles nog netjes ligt, alle maten nog op voorraad zijn en vooral geen drukte!

Na de perspresentatie werden alle bloggers, media en pers verdeeld in groepjes en kregen we een rondleiding door de winkel met alle ins and outs over de laatste collectie van de Primark.

Uiteraard hebben we ook nog geshopt voordat de winkel werd geopend. Hier komt nog een aparte shoplog over, want anders wordt het een beetje teveel voor één artikel.

Ik vond het hartstikke gezellig en heb genoten van deze leuke dag, ondanks dat we zo vroeg op moesten staan maar dat was het meer dan waard! We zijn daarna nog even Nijmegen ingeweest om een terrasje te pakken en hebben genoten van het lentezonnetje.

Zijn jullie blij met een Primark in Nijmegen? Waar heb je liever nog meer een Primark vestiging?

Xx,-

Geef een reactie