Report – The A’dam Dungeon Carnivalé

The Amsterdam Dungeon, een spannende en leerzame attractie in het hart van Amsterdam. Of het ook daadwerkelijk zo leuk is mochten wij komen ervaren.

The A’dam Dungeon is een spookhuis bij het Rokin, je bent er vast weleens langsgelopen of je hebt ervan gehoord. Zo niet lees dan snel verder hoe wij de show hebben meegemaakt.

Dungeon-Amsterdam-logo

Allereerst wordt je geplaatst in een kooi… ja een kooi! Hierin wacht je met de andere bezoekers totdat je word opgehaald. Er zijn twee soorten kooien waarin je mag deelnemen, de Engelse en de Nederlandse.

Na enkele minuten te hebben gewacht werden we afgehaald, nou afgehaald.. er ging iemand achter mij staan met een hele enge blik en vroeg of wij hem wilden volgen. Vervolgens werden we in een lift gestopt en daalden we ver beneden de grond. Voor een angsthaas als ik was dat nogal eng, gelukkig had ik iemand meegenomen die mij kon bijstaan!

Amsterdam-Torturer

Hierna zijn we in de geschiedenis van Amsterdam gedoken en werden de verhalen vol met amusement en realisme verteld. Er was veel interactie tussen de bezoekers en de acteurs. De toeschouwers werden vaak gebruikt als hulpmiddel voor bij de verhalen. Hierdoor was er meer leven in het verhaal. Niet zoals je dat gewend bent bij de normale spookhuizen.

Je wordt door meerdere kamers begeleidt door verschillende personages. Elke kamer is anders en heeft een andere verhaallijn. Je weet dus nooit wat je te wachten staat na elke kamerwisseling.

Amsterdam-Cardinal

De acteurs bleven gedurende het uur de hele attractie in karakter, en waren ontzettend geloofwaardig! Wil je alle smeuïge details weten wat je in zo’n kamer meemaakt, dan zal je toch zelf eens een bezoekje moeten brengen aan ‘The Amsterdam Dungeon’.

 

* Dit is een gesponsord bericht.

Geef een reactie