Review – AquaFresh Complete Care tandpasta

Suiker is een veelvoorkomend bestanddeel van onze voeding: als natuurlijk ingrediënt in fruit of als ‘verborgen suiker’ in verwerkte levensmiddelen. Deze zoete toevoeging is aanwezig in een groot gedeelte van onze dagelijkse voeding.

Zo bevatten bijvoorbeeld bananen of ketchup onverwacht veel suiker, met mogelijke gevolgen voor de gezondheid van onze tanden. Om tanden optimaal te beschermen tegen de gevolgen van suiker, presenteert Aquafresh drie compleet nieuwe Complete Care-tandpasta’s met suikerzuurbescherming: Original, Gentle White en Pure Breath.

Nu ben ik wel benieuwd of deze nieuwe formule van Aguafresh nou echt werkt. Daarom heb ik een week lang de ‘Orginal AquaFresh Complete Care tandpasta’ uitgebreid mogen testen. Ben je al nieuwsgierig naar de resultaten, lees dan snel verder…

Opvallend aan de orginal versie, het frisheid gevoel blijf je langdurig proeven ook na het eten van een broodje bijvoorbeeld. Geen sterke overdreven mint smaak wat je wel vaak hebt bij andere tandpasta’s.

Wat wordt er beloofd?

Algehele mondbescherming met acht voordelen in één tandpasta
Tegelijkertijd beschermt Aquafresh Complete Care je tanden en tandvlees:

– Beschermt tegen gaatjes
– Bestrijdt tandplak 
– Gezond tandvlees 
– Sterk tandglazuur
– Frisse adem
– Verwijdert vlekken
– Antibacterieel
– Geweldige smaak

Nu ben ik de laatste tijd een echte thee drinkster, en dat kan je ook wel terug zien aan mijn gebit. Theïne laat zijn sporen nog wel eens achter helaas… Daarom was ik extra benieuwd of daadwerkelijk de vlekken zouden verdwijnen. Ik kan je jullie vertellen dat voor een deel de vlekken wel zijn verdwenen, maar natuurlijk niet alles.

Uiteindelijk kan je wel stellen dat ik wel redelijk tevreden ben met de nieuwe AquaFresh Complete Care tandpasta.

Heb jij hem al uitgeprobeerd?

* Dit is een gesponsord artikel

Geef een reactie