Review – Colorful Lashes Mascara

Niet zo heel lang geleden presenteerde H&M gekleurde mascara, niet zomaar een zwarte simpele kleur maar echte frisse zomerkleurtjes mint en paars. We zagen bij Chanel al eerder de gekleurde mascara voorbij komen in de kleuren; geel, blauw en groen. Maar dan moet je heel wat meer betalen dan bij de H&M. Daarom testen wij deze twee budget varianten.

Gekleurde mascara is weer hip, de colorful lashes mascara is verkrijgbaar in twee verschillende pasteltinten en kost €2,95.

De mintgroene mascara, moet je echt een paar keer goed aanbrengen voordat deze duidelijk zichtbaar wordt. Na een tijdje wordt de substantie wat dik en klonterig dus wees zuinig met de hoeveelheid mascara wat je aanbrengt! Het is zeer lastig om je wimpers schoon te krijgen met deze mascara soort. Wel heeft het een erg fijn borsteltje om mee te werken, lekker dun.

Zelf vind ik de licht paarse mascara het fijnst werken, deze wordt niet zo dik of klonterig als de mintgroene variant. Het borsteltje blijft hetzelfde verhaal mooi dun en fijn om mee te werken. Al met al vind ik de mascara substantie wat te dik. Ik had dit graag wat dunner gezien! Als ik mocht kiezen tussen de twee kleuren, dan zou ik voor de paarse variant gaan als ging om gebruiksgemak. De twee kleuren op zich zijn allebei mooi en passen in het trendbeeld van nu.

 Voor welke kleur zou jij gaan?

Xx,-

Geef een reactie