Review – Low Budget Nagelstickers

Ben je niet zo creatief met nagellak maar wil toch nog leuke nagels. Probeer dan een keer nagelstickers, tegenwoordig zowat in elke winkel verkrijgbaar: (Hema, H&M, Kruitvat, Etos). Dit keer testen we de wat goedkopere variant van de Action.

In een set zitten veertien stickers in zeven verschillende maten, dus als er wat mislukt heb je nog een back-up. Ik heb gekozen voor een bloementjes patroon met Swarovski-achtige bling bling.

Wees voorzichtig met het afpellen van de stickers, het scheurt heel snel let daar vooral op! Gebruik een nagelschaartje of een vijl om restanten weg de halen van de nagelsticker.

Gebruik eerst een base coat op je nagels als onderbasis van de nagelsticker.

En dan het eindresultaat tadaaa!! Het neemt wat tijd in beslag maar dan heb je ook wat. Ik zou dit niet dagelijks gaan plakken want daar heb je geen tijd voor. Het geeft een mooi effect vooral voor een speciale avond maar niet voor iedere dag. Heel lang blijft het niet zitten, snel komen er al scheurtjes in de stickers of trekken ze na een tijdje krom. Als extra bescherming heb ik er een laagje doorzichtige top coat overheen gelakt. Of dat een goed is idee was, ik denk het niet! Het leek net of het begon te smelten…

De nagelstickers zijn in diverse varianten verkrijgbaar bij de Action voor € 0,59.

Wat zijn jullie ervaringen met nagelstickers?

Xx,-

 

Geef een reactie