Review – Sexy Curves vs Max Boldcurves

De Sexy Curves vs Max Boldcurves, allebei van het merk Rimmel London, het vaste merk wat ik altijd gebruik. Ik heb in het verleden veel verschillende soorten mascara’s gebruikt, maar de één kriebelde nog erger dan de ander. Wimpers vielen uit, iets waar ik niet tegen kon. Kortom het moet gebruiksvriendelijk zijn!

De Sexy Curves mascara, het woord zegt het al ‘een zwoele en sexy look’. Geen dikke klonten maar geeft een mooi effect wat je ook verwacht. Een fijn dun borsteltje wat makkelijk aan te brengen is en daardoor nog vollere wimpers krijgt. Zeker een aanrader voor de mensen die niet zo van de dikkere mascara borstels houden. Lekker licht en subtiel en toch nog vollere wimpers.

The Max Boldcurves geeft een extra buigzaam effect wat een dramatisch ooglook effect geeft, zeker een aanrader als je een avondje gaat stappen. Mooie smokey eyes erbij en je bent er klaar voor! Een fijn borsteltje met een ronding erin, makkelijk aan te brengen. Let wel op dip niet té vaak anders wordt de mascara wat dik en klonterig 1 of 2 keer is voldoende.

Welke mascara gebruik jij het liefst?

Geef een reactie