Rock ‘n Roll Junkie collectie by Lola Brood

Vandaag presenteerde Lola Brood in samenwerking met de The Sting haar nieuwe Rock ‘n Roll Junkie collectie in Paradiso. Dit werd groots aangepakt! bij aanvang kreeg je ouderwets een zakje friet of wat bitterballen. Onder het genot van een hapje en drankje kon je luisteren naar rock muziek, totdat de modeshow begon.

 

In de Rock ’n Roll Junkie collectie zie je veel kenmerkende ‘Brood’ elementen terug zoals een verdwaalde pleister op de mouw, knopen in de vorm van een pistool en verfspatten over de kledingstukken. Maar de meest bekende elementen zijn natuurlijk de afbeeldingen en prints met songteksten, oude foto’s en anekdotes van mijn vader.

Het is echt een samensmelting van hem en van mij. Mijn interpretatie van zijn kunst, muziek en levensstijl geven de collectie een moderne twist. De speciale wassingen en printtechnieken zorgen voor een stoere uitstraling en in combinatie met de felle kleuren maakt dat de collectie lekker gek, opvallend en gedurfd met een rauw randje.

 

Be Original 

Het mooiste aan mijn vaders kunst vind ik dat het heel toegankelijk is voor iedereen en bij zoveel mensen en situaties past. Dat is ook wat ik met deze collectie wil bereiken; dat niet alleen de originele ‘Brood’ fans naar de winkel gaan voor de ‘Rock ’n Roll Junkie collectie’, maar dat het ook een nieuwe doelgroep aanspreekt die op mijn manier opnieuw kennis kan maken met ‘Brood’. Zoals mijn vader altijd zei: “Be Original”.

 

 

 

De Brood Rock ‘n Roll Junkie collectie is te koop bij 33 fillialen van The Sting in Nederland en op www.thesting.com

 

Geef een reactie