Sense presents Beauty and the bike

Tegenwoordig zijn we altijd ‘on the go’ en een beauty momentje voor jezelf of samen met een van je vriendinnen zit er vaak niet in. Maar hoe makkelijk zou het zijn als jij jouw beauty moment niet op hoeft te zoeken, maar het naar jou toekomt.

Essential manicure @ location    

Na het veilen van de nagels worden overtollige nagelriemen verwijderd en de handen heerlijk verzorgt. Je kunt kiezen uit een gewone lak of de langhoudende Shellac in een fabulous kleur voor de finishing touch! Niks is mooier dan verzorgde handen.

Royal manicure @ location

Tijdens de Royal manicure worden je handen gescrubt om dode huidcellen te verwijderen, een ontspannende handmassage en verzorging. Daarna zijn je nagels aan de beurt, de nagels worden geveild en ook bij deze manicure worden de overtollige nagelriemen verwijderd. Kies voor een gewone lak of de langhoudende Shellac en geef je nagels een kleur waar jij blij van wordt. Het resultaat? Mooie, zachte verzorgde handen.

Op zoek naar een leuk idee voor een babyshower, vrijgezellenfeest of wil je je team verrassen met dit verwenmoment? Ook voor grotere groepen is de mobiele manicure treatment te boeken bij Sense.


www.senselifestyle.nl

Geef een reactie