#September – Onze maand in foto’s

Vorige maand zat ik nog op het strand te genieten van het zonnetje, maar nu alweer gehuld in trui en sjaal. Eigenlijk een heel gek idee, maar we krijgen er veel voor terug. Denk aan de blaadjes van de bomen die veranderen in de mooiste herfstkleuren. Lekkere warme chocolademelk drinken met vriendinnen, urenlang kunnen praten hoe we de zomer zo missen. Terugdenkend aan alle leuke vakantie avonturen die we hebben meegemaakt.

De maand van Lilian.

Ik begon de maand met een gezellige vriendinnen avond. Gezellig met wat lekkers. Om de zomer af te sluiten had ik nog een barbecue bij mijn zus en kocht ik alvast mijn favoriete herfst geurkaars bij Rituals.

Mijn kamer decoreren en genieten van de herfstzon.

┬áDe kou doet langzaam zijn intrede en wat past daar beter bij dan warme chocolademelk met slagroom. Mij is gevraagd om bij een vriendin foto’s te maken op haar bruiloft. Heel spannend, want dit heb ik nog nooit eerder gedaan. De foto’s zijn erg mooi geworden. Ook heb ik een leuke middag gehad met mijn neefjes. Altijd leuk om met de trein te spelen.

Het laatste weekend van september had ik een last-minute high tea, ben ik naar Amsterdam geweest voor een klassiek concert en heb ik uitgewaaid aan het strand van Bloemendaal. Heerlijk!

De maand van Patricia.

Wauw, cocos kwark van de C1000, ‘mmmmm’.

Het was weer eens tijd want Apple had een nieuwe update klaarstaan. iOS 7 namelijk, maar wat duurt dat updaten toch altijd zo lang zeg. Foto2: Wachten op moeders bij de kapper die even haar coupe liet bijwerken.

Ik ben al zo lang niet meer naar Artis geweest. Maar als je daar weer eens komt is het gewoon een jeugdsentiment, het blijft leuk! zeker als je met zo’n kleintje op pad gaat.

Deze maand twee nieuwe leuke nagellakjes gekocht, erg blij mee. Maar wat gaat die ‘sparkle sand effect’ van essence er moeilijk af zeg pff… Iemand nog tips?

Hoe was jullie maand?

Xx,-

 

Geef een reactie