Shampoo en conditioner voor de gevoelige hoofdhuid

 

1

Een jeukende of geirriteerde hoofdhuid is heel erg vervelend. Dit komt meestal voor bij mensen die allergisch zijn voor shampoo & conditioner met sulfaat en parabenen. Helaas heb ik hier zelf ook mee te maken. Niet alleen jeukde het, maar ik kreeg er zelfs bulten van. Gelukkig heb ik er een paar jaar geleden een goed middel voor gekregen van de huisarts. Daar werd mijn hoofdhuid beter van, maar mijn haar diep ongelukkig. Het werd droog en stug. Een goede shampoo had ik dus echt wel nodig. Ik ben op zoek gegaan naar shampoo & conditioner zonder sulfaat en parabenen en ik heb ze gevonden, maar welke maakt mijn haar behalve schoon ook nog glanzend, zacht en goed doorkambaar?

4

 

Dermolin is wel een bekend merk op het gebied van verzorgingsproducten voor de gevoelige huid. Shampoo zonder sulfaat en parabenen schuimt niet, maar dat hoeft voor mij ook niet. Wel miste ik een conditioner, maar gelukkig kwam deze ook op de markt. Beiden werken oke, maar geeft mij niet het effect wat ik wil.

2

 

Zarqa. Ik had er nog nooit van gehoord, maar zeker het proberen waard. Hij werkte bij mij goed voor de keren dat ik hem heb gebruikt, maar die opening is wel heel onhandig. Daar zouden ze echt iets aan moeten veranderen. Nu krijg je er nauwlijks wat uit.

5

 

Deze laatste is mijn favoriet! Grahams Natural Shampoo & Conditioner. Een fijne substantie die heerlijk ruikt naar honing. Hij voed mijn haar goed, maakt het glanzend en gezond. Deze heb ik nu voor de tweede keer gekocht en tussendoor heb ik dermolin gebruikt, maar ik merk wel degelijk verschil.

Geef een reactie