Shoplog – Kringloop Naarden

Afgelopen week ben ik naar de kringloop in Naarden geweest. Deze enorme kringloop bestaat uit twee verdiepingen! alles was netjes gesorteerd en ligt overzichtelijk tentoongesteld. Er waren zelfs winkelwagentjes en mandjes aanwezig, je kreeg echt een soort supermarkt gevoel. Meestal is het in een kringloopwinkel een wirwar van kleine prullen en stink het naar oude meuk. Maar hier was het juist het tegenovergestelde! Alles ligt netjes per categorie op z’n plek. Lijstjes bij lijstjes, boeken en tijdschriften in een soort bibliotheek opstelling.

Boven kon je er kleding vinden voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Het was net een soort kledingwinkel maar dan tweedehands. Echt waar ik keek mijn ogen uit, wat een aanbod. Volgens mij heb ik meer om mij heen zitten kijken dan daadwerkelijk naar de spulletjes. Ik kom er zeker nog een keer terug!

Ik heb twee leuke dingetjes gekocht, niet zo heel veel maar toch bruikbaar voor een goed prijsje!

Een echte leren tas voor maar €6,- dat is toch geen geld? Zulke tassen zie je steeds meer terug komen in het modebeeld en misschien nog leuk voor een DIY.

 

Verder heb ik nog een boek gekocht voor €1,50 van Sophie Kinsella, Shopaholic & Baby. 

Adres: De kringloper Naarden, Amsterdamsestraatweg 41, 1411 AX Naarden.

 

Gaan jullie ook wel eens naar de kringloop?

 

Geef een reactie