Shoplog Primark (opening Nijmegen)

Tijdens de opening van de nieuwe Primark in Nijmegen kregen we een giftcard ter waarde van €50,-. Daar konden we mooi van shoppen in een gloednieuwe winkel. Uiteraard ben ik goed geslaagd en laat ik met alle liefde mijn nieuwe aankopen aan jullie zien.

Ik was gelijk verliefd toen ik deze statement ketting zag hangen. Het deed me een beetje denken aan een vergelijkbare versie van de Zara, maar dan natuurlijk in een hele andere prijsklasse. Ik heb de ketting al gedragen, en het gewicht valt reuze mee. Bij sommige statement kettingen heb je het gevoel dat je na een uur de ketting alweer wil afdoen, maar dat heb ik totaal niet bij deze versie! De ketting kost €8,-

Deze leuke short heb ik helaas weer teruggebracht omdat hij toch niet zo lekker zat (niet gepast in de winkel). Ondanks de short toch niet helemaal zat zoals ik het wilde vind ik hem wel super mooi, vooral met dat kant aan de onderkant. De prijs was volgens mij €13,-.

Ik had nieuwe slofjes nodig, maar nu het langzaam wat warmer wordt wil ik geen dikke sloffen. Deze slofjes waren precies wat ik zocht, snel en makkelijk aan te trekken en vooral niet te dik. Prijs €3,50.

Ook vond ik deze mooi witte blazer met klein zwart accent, beetje James Bond sfeertje haha. Zulke blazers kan je makkelijk combineren, heel casual met een boyfriend jeans of met een kleurrijk jurkje als jasje eroverheen. De blazer koste €21,-

Handig portemonneetje als je niet veel wilt meenemen kan dit handig zijn bijvoorbeeld bij het uitgaan. Ik heb helaas de bon niet meer van mijn aankopen dus de prijs weet ik niet zo heel goed meer, maar ik geloof dat het €4,- was.

En als laatst deze mooie armband met gouden blaadjes waarin diamantjes zijn verwerkt (geen echte natuurlijk). Heel subtiele armband die mooi bij mijn nieuwe statement ketting past. De prijs was geloof ik zo’n €3,- als ik het goed heb.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankopen?

Xx,-

Geef een reactie