Shoplog Primark + Zara

Afgelopen week ben ik naar de Primark in Hoofddorp geweest. Nu de uitverkoop op zijn einde loopt kan je extra goed scooren bij verschillende winkels! Zelfs bij de Primark kunnen de prijzen nog lager zijn… Des te beter voor je bankrekening lijkt mij!

Bekijk snel mijn nieuwe aankoopjes van de Primark en de ZARA.

primark sierkussentjeskussentjesDeze twee leuke sierkussentjes kon ik niet laten liggen! Vooral het kussentje met de fiets en het vogeltje vind ik té schattig.

shoplog primarkToen ik deze sokken zag liggen kon ik ze echt niet weerstaan! Nu ben ik gek op mops hondjes, dus dan weet je wel hoe mijn reactie was op deze schattige sokken van de Primark. Daarnaast heb ik nog een fijne simpele beanie muts gekocht met een opvallende neon tekst.

primark tasDit leuke katoenen tasje met de tekst, ‘I love Primark Amsterdam’ kon ik ook niet niet laten liggen, ook al is er helemaal geen Primark in A’dam. Wel hebben ze plannen voor in de toekomst om een vestiging te openen waar de C&A nu zit, dat wordt dan verdeeld. Hoe of wat dat weet ik nog niet precies, dat wordt gewoon afwachten.

Deze legging vond ik op de sportafdeling van de Primark. Het is eigenlijk een sportbroek, maar kan makkelijk worden gedragen met bijvoorbeeld een oversized trui en leuke sneakers erbij.

Deze leuke top vond ik tussen allerlei afgeprijsde artikelen voor maar €3,- Voor dat geld kan je het niet laten liggen. Een frisse pastel kleur, leuk voor de lente of met een vest erover.

zara jurkOmdat we nog tijd over hadden gingen we nog even snel langs de Zara. Je kent het wel als je niet op zoek bent naar een jurkje kom je juist leuke jurkjes tegen! Nu is de uitverkoop bij de Zara al enige tijd bezig, dus gaan bepaalde kledingstukken wel drie keer over de kop wat betreft prijs. Soms vind je toch nog iets leuks tussen de restjes sale.

Heb jij nog leuke dingen weten te scooren tijdens de sale?

Xx,-

 

Geef een reactie