Shoplog summer sale

Enige tijd geleden alweer liep de sale bijna op zijn einde in het centrum van Aix-en-Provence. En dat betekent extra goeie sale items scoren. Meestal moet je dan wat langer zoeken dan normaal omdat het niet altijd de leukste kledingstukken zijn die overblijven. Of er hangen veel maten bij waar je in geen mogelijkheid inpast, of juist van die soepjurken waar je een leuke tent van kan maken…

Na lang allerlei kleine steegjes af te hebben gezocht naar leuke zomer items ben ik dan toch geslaagd.

Dit tasje komt dan weer niet uit de sale vandaan. Maar uit de nieuwe najaarscollectie van de Zara. Zelf ben ik nogal een grote fan van deze kleur. Het is gemakkelijk te combineren en blijft een tijdloos model. Het doet me wel een beetje denken aan het Celine model tas.

Deze leuke crop top is van de H&M – Divided collectie en komt eigenlijk niet uit de sale. Ik zag dit al eerder voorbij komen op Instagram en was op slag verliefd.

Fijn simpel t-shirt van de Zara met een leuke look-book print. Wat ik wel wat minder vind is dat de halslijn nogal hoog is. Ik had geen zin om te passen en nam het shirt mee voor een fijn prijsje! Achteraf heb ik er geen spijt van hoor, altijd leuk te combineren met een baggy jeans.

Ik ben zo super blij met dit leuke skater rokje van de Pimkie. Vooral de print heeft zo’n zwoel en romantisch effect bij een zomerse avond.

Geef een reactie