Sieraden met een persoonlijke touch

Een tijdje geleden kwam ik Sonja tegen, deze dame in kwestie maakt en verkoopt sieraden via haar webshop bysonder. Je kan er verschillende soorten accessoires vinden van ringen tot aan schuifspeldjes toe voor in het haar. Wat juist zo bijzonder is aan de sieraden van Bysonder.nl dat je zowat alles zelf kan samenstellen naar eigen smaak. Hou je meer van bling bling of een simpele steen, beslissen kan je helemaal zelf.

Bysonder maakt ook fotosieraden op maat, denk hierbij aan drukknopen, bedeltjes voor aan je armband, ketting, sleutel of tassen hanger en manchetknopen. Naast een foto’s kunnen er ook een andere digitale (of gescande) afbeelding zoals bijvoorbeeld een logo of een (deel van een) geboortekaartje in het een sieraad worden verwerkt. Lijkt mij een ideale cadeautip voor de sint!

Bij deze drukknoop bedel zie je een voorbeeld hoe het eruit komt te zien met een logo van Pebbels & Pearlz. Hoe leuk is dit! Zo kan je ongemerkt toch reclame maken voor je bedrijf.

Ben je niet zo van de logo’s ga dan voor een leuk zebraprintje met bijpassende oorbellen en ketting. Kortom meer dan genoeg keus!

 Ben je al nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje op Bysonder.nl

Beeld: © Pebbels and Pearlz.

Dit is een gesponsord bericht

Geef een reactie