Happy Light – foundation, serum en conceiler

Bourjois lanceert Happy Light, de nieuwste make-up lijn die je teint laat stralen, voor een schitterend resultaat, zonder oneffenheden!

Om je een stralende teint te geven heeft Bourjois de volgende producten ontwikkeld:

twee nieuwe basis serums

 een teint oplichtende foundation

een anti-rimpel conceiler

 

Met deze schoonheidshulpjes ben je altijd verzekerd van een perfecte, stralende teint bij iedere lichtval

Tweede huidtextuur

De ultrafijne en zachte poeders die in de formule zijn opgenomen, zijn speciaal geselecteerd vanwege hun fluweelzachte touch. De textuur van de Happy Light Foundation is zo soepel en zacht dat deze één wordt met de huid en een onzichtbare finish garandeert, zonder masker effect en zonder een vettige huid te geven. Flexibel als de formule is, volgt deze soepel alle contouren van het gezicht zonder een trekkerig gevoel te geven.

 • In totaal zijn er 9 verschillende tinten beschikbaar van de Happy Light Foundation, waarvan er 6 verkrijgbaar zijn in de Benelux:
  Lichte huidtypen (Vanille) : 51 Vanille Rosée
  Normale huidtypen (Beige) : 52 Beige Clair, 53 Beige doré, 54 Beige, 55 Beige rosé Donkere huidtypen (Hâlé) : 58 Hâlé ensoleilléBuiten de BeneluxLichte huidtypen (Vanille): 50 Porcelaine
  Donkere huidtypen (Hâlé): 56 Hâlé Clair, 57 Hâlé doréDe verpakking
  Een flacon van transparant glas met een koraalkleurig pompje en een zilverkleurige bedrukking laten de verpakking van de Happy Light Foundation zelf al één en al licht geven!

De Happy Light Collectie van Bourjois is in Nederland vanaf 26 augustus verkrijgbaar bij Etos (2 sept.), ICI PARIS XL (26 aug.) en in de onafhankelijke parfumerieën (26 aug.).

In België vanaf 20 augustus bij ICI PARIS XL BE (19 aug.), DI/INNO (2 september), Kruitvat (30 september).

 • Foundation Happy Light – 30 ml- € 15.49
 • Happy Light Basis Serum– 15 ml Stralend/Mat- € 12.99 limited edition
 • Happy Light Conceiler– 2,5 g- € 8.99

Geef een reactie