Thee in vele smaken – Welke thee is de lekkerste?

 

thee 1

Thee heb je tegenwoordig in de gekste smaken en ik wilde weten of het daar nou echt naar smaakt. Proef je echt cake in je thee? Wat moet ik mij daar bij voorstellen? Zijn ze net zo goed of vies als ze ruiken? Voor jullie heb ik drie smaken getest. Blueberry Muffin, Green Tea Strawberry Cupcake en Lemongrass Cinnamon.

thee 2

 

We beginnen bij Blueberry muffin. Deze thee ruik je al door de verpakking heen. Naast de blueberry’s ruik je wel iets van muffin. Het ruikt lekker en niet te sterk. Ik hoef van deze thee geen tweede kop, maar die geur is wel lekker. Hij is fruitig, maar ik hou niet zo van de nasmaak van deze thee.

thee 3

 

Dan hebben we Lemongrass Cinnamon. Dat klinkt niet raar. Ik hou wel van citroenthee en was dan ook heel erg benieuwd. De kruiden zijn samen met rooibos. Hij ruikt kruidig en fris. Zo smaakt hij ook. Een warme aromatische geur, maar toch fris. Voor liefhebbers van rooibosthee een fijne afwisseling. Voor mijzelf zou ik hem niet zo snel inschenken.

thee 7

 

Green Tea Strawberry Cupcake. Ik ben juist niet zo’n groene thee drinker. De geur van de thee is heel erg zoet. Aardbeien kauwgom zoet. Het ruikt een beetje kunstmatig. Een grote verrassing voor mij toen ik hem proefde. Hij is helemaal niet zo zoet en is van deze drie mijn favoriet. Ze spreken op de achterkant van een smooth taste of cupcakes. Ik begrijp wel wat ze bedoelen. Aan de naam en geur zou ik deze thee gelijk afwijzen, maar blijkt best lekker te zijn.

thee 4

 

Wat is jouw favoriete thee?

Dit artikel is NIET gesponsord door Liptop of AH. Alle artikelen in deze blogpost zijn gekocht

Geef een reactie