Tissues overal bij de hand

Voor alle lekkerbekjes, snoepers, knoeiers en afvegers! Op een dag zijn er talloze momenten waarop je graag een tissue bij de hand wilt hebben. Om het vieze mondje van je kleintje schoon te maken, even je handen af te vegen, een traan weg te pinken of je gemorste koffie op te ruimen bijvoorbeeld. Daarom komt Kleenex nu met leuke en persoonlijke oplossing: je zelfontworpen Kleenex tissueboxcover die past bij jouw smaak, gratis en voor niets!

Hoe werkt het?

Op mijnkleenex.nl kies je een coverdesign uit maar liefst 56 voorbeelden Of je nu houdt van romantisch, rustiek, modern, speels of hip, jouw tissuebox zit er zeker bij! Daarna maak je de cover desgewenst persoonlijk met een eigen foto en eventueel tekst. De zelfontworpen tissueboxcover krijg je gratis thuisgestuurd met daarbij een coupon voor de vulling: de Kleenex tissuebox. Je hoeft alleen maar de streepjescode van een box Kleenex tissues in te sturen en het aankoopbedrag wordt op je bankrekening teruggestort. De online actie loopt tot en met 15 maart 2016 en/of zolang de voorraad strekt.

Klnx Stapelschets

Tissues op tournee

Vanaf heden is de campagne niet alleen online te vinden, maar gaat Kleenex ook ‘on tour’! Bij de Kleenex Tissuemachine kun je je creativiteit uitleven en ter plekke een tissueboxcover ontwerpen en printen. Ook krijg je een doos Kleenex Original Tissues mee voor thuis. De tourdata van de Tissuemachine kun je vinden op de Facebookpagina van Kleenex.

Tissuemachine 

Tissues op tafel

Onderzoek van Kleenex laat zien dat tissues tot op heden maar mondjesmaat worden gepakt voor dagelijks gebruik. De belangrijkste reden hiervoor is dat de tissues niet onmiddellijk voorhanden zijn: ze staan niet op tafel, omdat het ontwerp van de box niet past bij het interieur. Op het moment dat consumenten zélf het design kunnen bepalen dat mooi past bij hun inrichting, zet maar liefst 96% de box op tafel of op het aanrecht en worden de tissues veelvuldig gebruikt.

Geef een reactie