#Trend – Monochrome Shoes

Na een seizoen vol felle kleuren, zet de zwart-witte trend voet aan de grond. Van colorblock, grafisch tot een dierenprint.

Hoe voer je de zwart-witte look of dalmatiërprint door in je schoenen?

monochrome shoes, zwart-wit, zwart-witte

Color block
Stoere schoenen met grote vlakken zwart en wit zijn key bij deze look. Kies voor een grove loafer met dikke zool of kittig schoentje met opvallende neus. Color block-schoenen staan geweldig bij een simpel zwart jurkje of zomerse playsuit in zwart of wit. Door je outfit eenvoudig te houden, worden je monochrome shoes vanzelf de eyecatchers van je look. Leuk accessoire: een zilverkleurige metallic clutch.

monochrome shoes, zwart-wit, zwart-witte

Dierenprint
Of je nu voor de zebra look of dalmatiërprint gaat: de dierenprintschoen is vooral vrolijk en fun. Maak van je outfit een speels geheel door uit te pakken met opvallende kleuren. Zo staan zwart-witte enkellaarsjes met dalmatiërprint fantastisch bij zwarte shorts, een felgekleurde blazer en een effen witte top. Style je look verder af met multicolour sieraden en een neutrale, kleine tas.

monochrome shoes, zwart-wit, zwart-witte

Grafisch
Met grafische zwart-witte schoenen maak je het ultieme monochrome statement. Voer deze look tot in de puntjes door voor een outfit à la Balenciaga of Balmain. Dat betekent: zwart-wit mannenpak met grafische print en sleehakken of slingbacks in monochrome. Draag daarbij een oversized dokterstas in fuchsia of kobaltblauw om het grafische geheel een beetje te breken.

Bron: debijenkorf.nl

Geef een reactie