Tv series voor herfst winter 2013/2014

Na een lange werkdag of wanneer je even niks te doen hebt wil je graag ontspannen. Zelf vind ik het dan leuk om een mooi boek te lezen of een goede tv serie te kijken en deze laatste zijn populairder dan ooit. Helaas verdwijnen veel series na één seizoen, maar er komen ook heel wat voor terug.

Wat kunnen we komend seizoen verwachten? We hebben een aantal voor je op een rij gezet!

the originals

The Originals – 15 oktober 2013

Ben jij van The Vampire Diaries? Dan is de spinn-off serue The originals wel iets voor jou. Het verhaal draait om Klaus en de eerste vampiersfamilie uit de serie. Deze familie is al eens voorvij gekomen in het vierde seizoen van The Vampire Diaries.

reign

Reign – 10 oktober 2013

Reign vertelt het verhaal van Maria I van Schotland. Vanaf haar 15de jaar wordt ze naar Frankrijk gestuurd om te trouwen met Prins Francis. Hier betreedt ze de geheimen van het Franse hof en probeert ze te overleven tussen formidabele vijanden, donkere machten en een wereld van seksuele intriges.

star-crossed

Star-Crossed – begin 2014

Wanneer een buitenaardse jongen samen met acht lotgenoten integreren op een Amerikaanse highschool, zorgt een romance tussen hem en een menselijke meisje ervoor dat de vrede op aarde bedreigd wordt. In deze serie speelt Matt Lanter (90210) de buitenaardse jongen die verliefd wordt.

Natuurlijk moeten we de lopende tv shows niet vergeten.

LUCY HALE, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO, SHAY MITCHELL

Pretty Little Liars

De serie volgt het leven van vier meisjes, Spencer, Hanna, Aria en Emily.  Na de verdwijning van hun vriendin Alison is niks meer zoals het was. Ze krijgen steeds meer berichten van iemand die de naam “A” gebruikt en dreigt hun geheimen bekend te maken. Zullen ze uiteindelijk “A” kunnen ontmaskeren? En wie speelt dubbelspel?

the carrie diaries

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries is een prequel van Sex and the City en volgt het leven van de jonge Carrie Bradshaw. Je maakt kennis met haar vrienden, de start van haar carrière en haar vriendjes.

twisted

Twisted

Danny Desai was elf jaar toen hij zijn tante doodde. Na vijf jaar in een jeugdgevangenis wordt hij vrijgelaten en keert terug naar zijn geboortestad Green Grove, New York. Hij probeert oude vriendschappen weer op te pakken en gaat de uitdaging aan om zijn leeftijdgenoten onder ogen te komen.

DAVID LAMBERT, TERI POLO, SHERRI SAUM, JAKE T. AUSTIN, CIERRA RAMIREZ, MAIA MITCHELL

The Fosters

De serie van zangeres en actrice Jennifer Lopez gaat over een multie-etnische familie, waarin de kinderen wordt opgevoed door twee moeders. Lena Adams en Stef Foster. Samen hebben ze drie kinderen.  Brandon en de tweeling Jesus en Mariana. 

Geef een reactie