Voorjaarsbeauty

HEMA heeft in haar nieuwe voorjaarscollectie een aantal nieuwe beauty producten. De basis van je make-up was nog nooit zo compleet als met de nieuwe BB-cream, een luchtige foundation. Nieuwe  musthaves voor in je eigen beauty assortiment zijn een kwastenreiniger en de Dip & Clean nailpolish remover.

BB-cream Deze luchtige foundation camoufleert oneffenheden en matteert de huid. Het is direct aan te brengen op de gereinigde huid. Een stralende,verzorgde huid met een egale frisse uitstraling is het resultaat. De BB cream is verkrijgbaar in 4 tinten, waarvan teint nummer 04 speciaal is ontwikkeld voor de donkergetinte huid.

 

Een absolute musthave is de Dip & Clean nailpolish remover, waarmee nagellak verwijderen heel eenvoudig wordt. Je dipt je vinger in de spons en draait de flacon heen en weer, zodat de spons tegen je nagel aandrukt. Na 15 seconden is de nagellak helemaal weg.

 

Pastel nagellak

Helemaal op de trend van dit voorjaar zijn pasteltinten, om je look compleet te maken heeft HEMA long lasting pastel nagellak in zes verschillende tinten.

 

 

mono eyeshadow

Deze heldere kleuren met een mooie dekkracht zijn echte blikvangers deze zomer.

 

 

chalky eyeshader

Dit handige potlood is het ultieme hulpmiddel om kleurlijnen en accenten aan te brengen op je oogleden. Door de zachte structuur en hoge dekkracht is het te gebruiken als een eyeliner, maar is het ook gemakkelijk te blenden over het gehele ooglid. Perfect te combineren met een van de vijf colormatching nagellakken.

 

 

spring/summer nagellak

De nagellak collectie is uitgebreid met 32 nieuwe voorjaarskleuren. Deze collectie bevat alle kleuren om jouw zomerse look compleet te maken; van Fancy Yellow, Pearly Apple tot aan Ibiza Blue. Zie hieronder alvast een selectie.

Geef een reactie