Zomerklaar met BaByliss Hot Wax Roll-on

{01}Hot_Wax_Roll-On_Set_Body{N}{E}24,99

BaByliss introduceert een nieuw waxing assortiment. De HOT & COLD waxing moet het zelfde resultaat opleveren als in in beautysalon en gemakkelijk in gebruik zijn. Maak je benen glad en zijdezacht.

HOTWAX – De Wax Roll-On van BaByliss moet een innovatie zijn op het gebied van thuis ontharen. De wax in de roller wordt in 15 minuten verwarmd tot de perfecte, constante temperatuur. De wax is gemakkelijk in een egale laag aan te brengen. Op het handige indicatievenster lees je eenvoudig het wax-niveau van de roller af. Zo weet je precies hoeveel wax je nog hebt.

COLD WAX- De koude wax strips zijn direct klaar voor gebruik. In enkele seconden heb je een waxstrip tussen je handen verwarmd, aangebracht op de gewenste plek en ongewenste haartjes verwijderd. In no time ben je Summerproof!

Er zijn twee soorten strips. voor de normale en gevoelige huid. De grote wax strips zijn geschikt voor lichaam en benen. De kleine wax strips zijn geschikt voor oksels, bikinilijn en gezicht. De kleine wax strips kan je ook gebruiken voor het bijwerken van de wenkbrauwen of het verwijderen van donkere haartjes op de bovenlip.

Voor de nabehandeling heeft BaByliss een nabehandelingsolie om wax restjes snel en eenvoudig te verwijderen en de huid te reinigen en verzorgen. De olie kan tevens worden gebruikt om het apparaat te reinigen.

{10}Nabehandelingsolie{N}{E}6,00

Prijzen

Hot Wax Roll-On Set € 24,99
Navullingen Hot Wax € 8,99
Cold Wax-Body € 7,49
Cold Wax-Face € 4,99
Nabehandelingsolie € 6,00

Geef een reactie