Zorgeloos in de zomerzon

Om met volle teugen van de zon te genieten, heeft Etos haar Suncare-lijn vernieuwd en uitgebreid. De 23 producten uit deze lijn zijn verrijkt met vitamine E voor een soepele huid, smeren gemakkelijk uit én zijn voorzien van een uitstekend UV-filter. De producten zijn verkrijgbaar met een SPF van 15 tot 50+ en variëren in inhoud tussen de 50 en 200 ml. De midi-zonproducten 75 ml, zijn ideaal voor onderweg, voor in je hand- of strandtas bijvoorbeeld. 

Bescherming voor ieder huidtype      
Om optimaal van een zonnige dag te genieten is het belangrijk je huid regelmatig in te smeren. Zo bescherm je je huid tegen schadelijke invloeden van de zon, ga je huidveroudering tegen en voorkom je verbranding. De Etos Suncare-lijn beschermt en verzorgt ieder huidtype tijdens en na blootstelling aan de zon. Nieuw toegevoegd aan de lijn is de verzorgende Suncare Mousse 75 ml. Een fluweelzachte mousse voor maar € 4.99 die gemakkelijk uitsmeert, snel intrekt en een verzorgend effect heeft. Naast jezelf goed beschermen tegen de zon, wil je ook dat je kinderen veilig en onbezorgd in de zon kunnen spelen. Daarom is de Suncare Kids lotion spray SPF 50+ nu ook verkrijgbaar in handig formaat: 75 ml, net zoals de bestaande Suncare lotion spray SPF 30 en de after sun lotion spray. Zo heb je altijd zonbescherming bij de hand, waar je ook bent. Voor jou en je hele gezin!

Etos Suncare Mousse SPF 30 en Etos Suncare Kids lotion spray SPF 50+ 75 ml € 4.99. Etos Suncare lotion spray SPF 30, 75 ml € 3.99en Etos Suncare after sun lotion spray met aloë vera,  75 ml voor € 3.49.

 Actie: van 27 mei tot en met 9 juni is er bij Etos een unieke inruil-actie! Tegen inlevering van je oude zonnebrandcrème krijg je maar liefst 70% korting op een product uit de Etos Suncare lijn.

Geef een reactie